Natur-Energi er grøn energi til alle

Siden 2008 har vi arbejdet på at blive hele Danmarks foretrukne leverandør af grøn energi, og vi vil rigtig gerne have alle med. Vi kæmper nemlig for en 100% fossilfri energiforsyning i Danmark.

Vi har udelukkende klimavenlige produkter på vores hylder, så det bliver nemt for elforbrugerne at vælge grønt, når de skal vælge elaftale. På den måde er vi med til at skubbe udviklingen i en grønnere retning.

Vores grønne elaftaler

Hos os kan du blandt andet få grøn strøm til samme pris, som du kender fra traditionel strøm. Elaftalen hedder Prisgaranti, og vi kalder det: Grøn strøm til sort pris.

Tre af vores elaftaler er udviklet i samarbejde med nogle af de organisationer, der er med til at gøre en forskel i verden, og gennem sådan en elaftale kan du også være med til at gøre en forskel. Læs mere om aftalerne Nødstrøm, som er blevet til i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, Panda Power, som WWF Verdensnaturfonden står bag, og Elskov, hvor din donation går til Verdens Skove.

Den strøm, du køber hos os, er certificeret 100% fra danske vindmøller. Leverancen dokumenteres løbende med oprindelsesgarantier. Garantierne følger den eldeklaration, der er udarbejdet af Dansk Energi, energinet.dk, Danmarks Naturfredningsforening, Det Økologiske Råd, Energistyrelsen og Forbrugerrådet.

Bliv kunde hos Natur-Energi

Følg os på de sociale medier

Find os på LinkedIn, Facebook og Youtube: