NATUR-ENERGI ER GRØN ENERGI TIL ALLE

Siden 2008 har vi arbejdet på at blive Danmarks fortrukne leverandør af grøn energi. Mere end 75.000 danske husstande køber allerede strøm fra os.

Analyseinstituttet YouGov har udnævnt vores elkunder til at være de mest tilfredse kunder – fire år i træk. Derudover er Natur-Energi de sidste to år blevet kåret som Gazelle af Dagbladet Børsen.

Det er vi selvfølgelig stolte over.

Men vi vil gerne mere end det. Vi vil gerne have alle med. Derfor sælger vi nu grøn strøm til samme pris, som du kender fra traditionel strøm. Du redder ikke verden, men du kan bruge strøm fra rene vedvarende energikilder med god samvittighed og til en konkurrencedygtig pris.

Vi kalder det: Grøn strøm til sort pris

Om Natur-Energi

Natur-Energi er Danmarks hurtigst voksende energiselskab, der udelukkende har klimavenlige produkter på hylderne. Sammen med vores kunder er Natur-Energi med til at skubbe Danmark i en grønnere retning, og vi kæmper for en 100% fossilfri energiforsyning i Danmark. Natur-Energi samarbejder med WWF VerdensnaturfondenFolkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove om at skabe strømprodukter, der gør en forskel.

 

Vores grønne strøm

Strøm fra Natur-Energi er certificeret 100% fra danske vindmøller. Leverancen dokumenteres løbende med oprindelsesgarantier. Garantierne følger den eldeklaration, der er udarbejdet af Dansk Energi, energinet.dk, Danmarks Naturfredningsforening, Det Økologiske Råd, Energistyrelsen og Forbrugerrådet.

 

Natur-Energi bygger møller

Lige fra starten har det været en del af Natur-Energis ambition, at vi ikke bare vil gøre det nemt at vælge grønt. Vi vil også – aktivt – gøre en forskel. Derfor er det et centralt element i Natur-Energi’s grønne strategi at give vores kunder mulighed for at være med til at investere i nye vedvarende energianlæg som f.eks. vindmøller.

Læs mere

Bliv kunde hos Natur-Energi

Følg os på de sociale medier

Find os på LinkedIn, Facebook og Youtube: