Natur-Energi er grøn energi til alle

Siden 2008 har vi arbejdet på at blive hele Danmarks foretrukne leverandør af grøn energi, og vi vil rigtig gerne have alle med. Derfor kan du hos os få grøn strøm til samme pris, som du kender fra traditionel strøm. 

Vi kalder det: Grøn strøm til sort pris

Derudover har vi udelukkende klimavenlige produkter på vores hylder, og vi vil rigtig gerne være med til at gøre det nemmere at skubbe udviklingen i en grønnere retning. Netop derfor har vi udviklet strømprodukter i samarbejde med nogle af de organisationer, der gør en forskel i verden, så DU også kan være med til at gøre en forskel. Stille og roligt, et skridt ad gangen ved at tage aktiv stilling med dit elvalg. 

Om Natur-Energi

Natur-Energi er Danmarks hurtigst voksende energiselskab, der udelukkende har klimavenlige produkter på hylderne. Sammen med vores kunder er Natur-Energi med til at skubbe Danmark i en grønnere retning, og vi kæmper for en 100% fossilfri energiforsyning i Danmark. Natur-Energi samarbejder med WWF VerdensnaturfondenFolkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove om at skabe strømprodukter, der gør en forskel.

 

Vores grønne strøm

Strøm fra Natur-Energi er certificeret 100% fra danske vindmøller. Leverancen dokumenteres løbende med oprindelsesgarantier. Garantierne følger den eldeklaration, der er udarbejdet af Dansk Energi, energinet.dk, Danmarks Naturfredningsforening, Det Økologiske Råd, Energistyrelsen og Forbrugerrådet.

 

Natur-Energi bygger møller

Lige fra starten har det været en del af Natur-Energis ambition, at vi ikke bare vil gøre det nemt at vælge grønt. Vi vil også – aktivt – gøre en forskel. Derfor er det et centralt element i Natur-Energi’s grønne strategi at give vores kunder mulighed for at være med til at investere i nye vedvarende energianlæg som f.eks. vindmøller.

Læs mere

Bliv kunde hos Natur-Energi

Følg os på de sociale medier

Find os på LinkedIn, Facebook og Youtube: