Dansk vindmøllestrøm til virksomheder

 

Natur-Energi er danskernes foretrukne leverandør af grøn strøm. Det har vi været siden 2008, hvor vi var blandt de første til at sætte strøm fra vedvarende energikilder på dagsordenen. Mere end 20.000 erhvervskunder landet over har allerede vist os deres tillid ved at vælge Natur-Energi som leverandør.

Vores grønne filosofi bygger på tre grundpiller:

Vi vil gøre det nemt at vælge grønt

Vi vil skabe mere efterspørgsel efter klimavenlig strøm

Vi vil udbygge vedvarende energianlæg til produktion af strøm.

Derfor har vi sammen med vores kunder allerede opført seks vindmølleanlæg – og flere er på vej.

Natur-Energi er de sidste fire år blevet kåret til have energibranchens mest tilfredse kunder af analyseinstituttet YouGov og hædret som branchens bedste ved Kundeservice Award 2016. Natur-Energi er desuden udnævnt som Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen i 2014 og 2015.

 

 Vi samarbejder med virksomheder og interesseorganisationer om at gøre en ekstra indsats for at skabe et bæredygtigt miljø.

Siden Natur-Energi blev etableret har vi arbejdet tæt sammen med WWF Verdensnaturfonden om at udvikle markedets suverænt grønneste produkter.

Sammen med Verdens Skove hjælper vi lokalbefolkningen i Honduras med at drive regnskoven bæredygtigt og forsvarligt og for Folkekirkens Nødhjælp har vi udviklet det særlige produkt, Nødstrøm, hvor danskerne over el-regningen hjælper verdens fattigste mennesker i kampen for et værdigt liv.

 

Bliv ringet op

Påkrævet
Påkrævet Skal indeholde 8 cifre
Påkrævet Fornavn og efternavn påkrævet
Påkrævet

Tak - vi ringer dig op.

{{ errorMsg }}

Kundeservice

Lukket

Åbningstider

  • Mandag 8:30 - 16:00
  • Tirsdag 8:30 - 16:00
  • Onsdag 8:30 - 16:00
  • Torsdag 8:30 - 16:00
  • Fredag 9:00 - 15:30
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket