Regnskoven har brug for din kærlighed

Regnskoven er alvorligt truet af ulovlig fældning og afbrænding. Faktisk forsvinder der hvert eneste sekund regnskov svarende til én fodboldbane. Det har store konsekvenser for skovens truede dyre- og planteliv.

Med produktet Elskov fra Natur-Energi støtter du Verdens Skoves  arbejde for en Verden med en rig skovnatur. Verdens Skove arbejder bl.a. med at bevare regnskoven i Honduras, Bolivia og andre steder, hvor Verdens Skoves har projekter. I eksempelvis Honduras hjælper Verdens Skove de fattige skovgrupper med at drive de honduranske regnskove omkring landsbyen Olanchito bæredygtigt og forsvarligt.

Om Verdens skove 

Verdens Skove er en miljøorganisation, der arbejder for bæredygtig brug af verdens skove – både de danske og regnskovene. Det sker gennem konkret projektarbejde i lokalområderne og gennem politisk lobbyisme.

Verdens Skoves projekter udføres altid i tæt samarbejde med både indfødte folk, lokalbefolkning og andre miljøorganisationer. Organisationen arbejder bl.a. med bevarelse af regnskov, miljømærkning af træ (FSC), udviklingsprojekter og beskyttelse af dansk naturskov.

Verdens Skove blev stiftet i 1982 og er bedst kendt for regnskovs-kampagnen fra slutningen af 80’erne og begyndelsen af 90’erne.

Regnskoven forsvinder bid for bid