Grøn strøm med et godt formål

Vi har gennem en lang årrække opbygget tætte samarbejder med nogle af Danmarks stærkeste organisationer inden for bæredygtighed, klimaarbejde og naturbeskyttelse. Disse partnerskaber har ført til udviklingen af tre elprodukter, hvor vores kunder over deres elregning støtter den sag, som står deres hjerte nærmest.

Verdens Skove

Verdens Skove er en dansk miljøorganisation, som arbejder for en verden, der er rig på skove med biologisk mangfoldighed.

Vi har samarbejdet med Verdens Skove gennem mange år, og det har ført til udviklingen af elproduktet Elskov, hvor vores kunder donerer 20 kroner hver måned til Verdens Skove.

Donationerne fra vores kunder har gennem årene bidraget til at bevare store skovområder både i Danmark og resten af verden. 

WWF Verdensnaturfonden

WWF Verdensnaturfonden har projekter over hele kloden og arbejder utrætteligt for at skabe en verden, hvor mennesker og natur lever i harmoni med hinanden.

Med produktet Panda Power, som er blevet til i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden, donerer du som kunde 20 kroner hver måned til organisationen. Pengene går til WWF Verdensnaturfondens arbejde for at bevare vores natur og dyreliv, som også er hårdt ramt af klimaforandringerne.

Folkekirkens Nødhjælp

Sammen med Folkekirkens Nødhjælp har vi skabt elproduktet Nødstrøm, som er grøn strøm fra danske vindmøller. Det er samtidig klimahjælp til verdens fattigste, der hver eneste dag lever med klimaforandringerne.

Som Nødstrøm kunde bidrager du hver måned med 20 kroner til Folkekirkens Nødshjælps arbejder for at beskytte naturen men også de mennesker, der er allerhårdest ramt af klimaforandringerne.