Nyheder

19.08.2022

Usædvanlig høje elpriser rammer danskerne - hvad skyldes det?

Elprisen har nået nye højder, og posten til strøm fylder væsentlig mere i budgettet end for bare et år siden. Men hvorfor er egentlig prisen så høj?
Læs nyhed
22.03.2022

Det mest bæredygtige brand i elbranchen - for andet år i træk!

Vi er stolte og utrolig glade for, at vi for andet år i træk er blevet valgt som det mest bæredygtige brand i branchen i Europas største brandstudie om bæredygtighed, Sustainable Brand Index.
Læs nyhed
10.12.2020

Højsæson for gnister mellem mennesker

Din hverdag er fyldt med elektricitet, og nogle gange kan du endda opleve, at det slår gnister omkring dig. Ikke på grund af dine varme følelser, men fordi vejret er blevet koldere. Du er ramt af statisk elektricitet, men hvor kommer den fra – og hvordan kan du undgå den?
Læs nyhed
16.01.2020

Klimavenlig tøjvask

Med en datter på 2 er vaskemaskinen ofte i rotation hjemme hos mig. Det er sådan en topbetjent smal sag med plads til fem kilo. At den har plads til fem kilo ved jeg helt bestemt for jeg slog det nemlig op på nettet forleden dag.
Læs nyhed
30.07.2019

Fremtidens grønne energikilder er drevet af el

.Danmark bliver grønnere fra dag til dag og i fremtiden vil Danmark i høj grad være forsynet med grøn og vedvarende energi i form af vind- og solenergi. Men stadig mange husstande i Danmark opvarmes ved brugen af olie, naturgas eller træpiller – fremtidens grønne energikilder drives dog af el.
Læs nyhed
06.09.2018

Vindenergi i danmark

Blæsten går frisk over det danske land, det er ganske vist. Omend vindtimer- og styrke varierer fra kyst til kyst, og fra land til by, så er forholdene her i Danmark som skabt til at udvinde energi fra vinden – og det gør vi, i stor stil endda.
Læs nyhed