Naturvenner er hverdagens grønne helte

Natur-Energi ønsker at hylde lokale, grønne helte. Derfor kårer vi løbende en Naturven, hvor der sammen med æren følger, et diplom og et kontant beløb på 10.000 kroner.

Man behøver hverken at have opfundet en ny, bæredygtig energikilde eller bo i et selvbygget CO2-neutralt hus for at komme i betragtning. Det, vi søger, er helt almindelige mennesker eller foreninger, der gør den lille grønne forskel i hverdagen. Dem, der går et skridt foran og inspirerer alle os andre.

Det kan være natur- og tekniklæreren, der tænder gløden i øjnene på ungerne, begejstrer dem og engagerer dem i at tænke grønt. Pensionisten, der hver morgen året rundt kombinerer badeturen med at samle skrald på stranden. Spejdertruppen, der har ekstra fokus på bæredygtighed eller fodboldklubben, der cykler til udebanekampene for at spare på benzinen.

Kender du en Naturven, der kan bruge 10.000 kroner?

Hvis du tænker dig om et øjeblik, kender du helt sikkert en, der er en god kandidat til at blive kåret som Naturven. Send en mail til naturven@natur-energi.dk med en kort begrundelse for, hvorfor netop din kandidat skal kåres som Naturven.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Find inspiration i vores Naturvenner