Natur-Energi bygger vindmøller

Et helt centralt element i Natur-Energis grønne filosofi har fra starten været at aktivt bidrage til at bygge nye vedvarende energianlæg – nemlig vindmøller. Det er den mest effektive måde at neutralisere vores CO2-fodaftryk på ifølge eldeklarationen, der er udarbejdet af Dansk Energi, energinet.dk, Danmarks Naturfredningsforening, Det Økologiske Råd, Energistyrelsen og Forbrugerrådet.

 

Samarbejde med WWF

Mere af den mest klimavenlige strøm! Det er grundlaget for samarbejdsaftalen mellem WWF Verdensnaturfonden og Natur-Energi. Et samarbejde der har eksisteret siden 2008, og som ledte til udviklingen af vores to investeringsprodukter Ren Energi Prisgaranti og Ren Energi Plus, hvor et øremærket beløb går til investering i nye vindmøller, som skal sikre den grønne energi i fremtiden.

 

Vindmølleprojekter

Resultatet af vores investeringer sammen med vores kunder i nye vedvarende energikilder så dagens lys i 2012 i Polen, nær byen Raciaz, cirka 100 km nordvest for Warszawa. Her blev Natur-Energi første to møller rejst – nemlig to 105 meter høje Vestas-vindmøller.

Endnu et konkret resultat af investeringerne skete i 2013 i den jyske by Ravlund. Her har vi opført en 2,4 MW Siemens-vindmølle. Seneste er det tre vindmøller – helt præcist tre Vestas-møller – 3 X 2MW møller, der nu står og snurrer i den polske by Gabin, vest for Warszawa. Og flere er på vej.