Mød vores Naturvenner

Pernille Kaas blev Månedens Naturven

En vandretur rundt på Bornholm med teenagesønnen i 2018 blev spiren til Pernille Kaas’ idé om Brug min Baghave. En idé der hurtigt slog rødder, og som har gjort Pernille Kaas fortjent til titlen som Naturven.
Læs nyhed

Næsfolket og Næsbycentret blev Månedens Naturven

Næsfolket er en gruppe frivillige ildsjæle, der driver spejderlejren Næsbycentret - simpelthen fordi de ikke kan lade være. Spejdere fra hele landet samles her i sommerhalvåret for at udforske de smukke omgivelser og fylde rygsækken op med gode oplevelser. Omdrejningspunktet for det hele er naturen, dyrelivet og miljøet.
Læs nyhed

Annemette R. Eriksen blev Månedens Naturven

Mød Annemette R. Eriksen, der ene kvinde startede med at samle affald og dernæst stiftede Halsnæs Affaldshelte, som nu tæller over 100 frivillige affaldshelte, der medbringer affaldssække og gribetænger i alt slags vejr for at samle affald i Halsnæs Kommune i Nordsjælland.
Læs nyhed

Pernille Rask blev Månedens Naturven

Månedens Naturven Pernille Rask har startet projektet Mad med Hjertet, der bruger overskudsmaden fra supermarkederne i Nordsjælland til at lave sunde og nærende middage til enkeltpersoner og familier i livskrise. Projektet drives af frivillige og er et non-profit foretagende.
Læs nyhed

Niels Stokholm blev Månedens Naturven

Niels Stokholm, 85, er stolt af betegnelsen bonde. I 1975 skiftede han jobbet som professor og lektor ved Danmarks Tekniske Universitet ud med Thorshøjgaard, der ligger et stenkast fra billedhuggeren Rudolph Tegners museum i Dronningmølle.
Læs nyhed

Dorthe Reinberg blev Månedens Naturven

Den nære natur og fællesskabet i det lille bysamfund Agedrup på Nordfyn er vigtige elementer for Dorthe Reinberg, som Natur-Energi har kåret som Månedens Naturven.
Læs nyhed