Hvad er Nødstrøm?

Det er Folkekirkens Nødhjælp og Natur-Energi, der i fællesskab står bag Nødstrøm.

Med Nødstrøm får du el med omtanke for klimaet, hvor strømmen udelukkende er produceret af danske vindmøller. Samtidigt hjælper du dem, der er lider under klimaforandringerne, nemlig verdens fattigste, hvor du donerer kr. 10 om måneden til Folkekirkens Nødhjælp og dermed støtter deres klimaarbejde og hjælpen til verdens fattigste.

Det kalder vi: El med omtanke – og så er det oven i købet billigt.

Bag om Nødstrøm

Det er Folkekirkens Nødhjælp og det grønne energiselskab, Natur-Energi, der står bag Nødstrøm. Sammen har vi udviklet et helt unikt koncept. Et strømprodukt med dobbelt mening! Du bruger grøn strøm, der ikke belaster miljø og klima, og med den lille ekstra donation i forbindelse med din elregning, støtter du Folkekirkens Nødhjælps arbejde.

 

Nødstrøm

Nødstrøm er strøm, der udelukkende er produceret med vindenergi. Vindmøllerne er miljøcertificeret, så vores Nødstrøm kunder er garanteret, at al den strøm, de køber, er 100 % vindenergi. Derudover er Nødstrøm også hjælp til verdens fattigste gennem Folkekirkens Nødhjælp. Som Nødstrøm kunde betaler du fast 10 kr. om måneden via din elregning, som er inkluderet i den faste omkostning på 39 kr. De penge går ubeskåret til folkekirkens arbejde for verdens fattigste, som netop mærker de alvorlige konsekvenser af klimaforandringerne i form af oversvømmelser og ekstrem tørke. Måske lyder 10 kr. ikke af meget i danske ører, men for verdens fattigste kan det beløb gøre en reel forskel for deres liv.

 

Nødstrøm

Nødstrøm er både 100% grøn strøm fra danske vindmøller til en fornuftig pris, samtidig med at du hver måned støtter Folkekirkens Nødhjælp og herigennem hjælper verdens fattigste.

  • 100% strøm fra danske vindmøller
  • El til vores indkøbspris (Prisen for sidste måned var: Vest for Storebælt: 39,97 øre/kWh / Øst for Storebælt: 40,21 øre/kWh)
  • Af de 39 kr. du betaler pr. mdr., går de 10 kr. til Folkekirkens Nødhjælp
Abonnement
39,00
kr. pr. måned
Bestil Bestil

Få et tilbud

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet Skal indeholde 8 cifre
Påkrævet
{{ errorMsg }}

 

Om Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp hjælper verdens fattigste med selv at kæmpe for deres rettigheder og ændre de strukturer, der fastholder dem i sult og undertrykkelse. Vi er til stede, når katastrofen rammer og arbejder der, hvor nøden er størst uden hensyn til religion, køn, race eller politik overbevisning.

Om Natur-Energi

Natur-Energi er Danmarks hurtigst voksende energiselskab, der udelukkende har klimavenlige produkter på hylderne. Sammen med vores kunder er Natur-Energi med til at skubbe Danmark i en grønnere retning, og vi kæmper for en 100% fossilfri energiforsyning i Danmark. Natur-Energi samarbejder med WWF VerdensnaturfondenFolkekirkens Nødhjælp og Verdens Skove om at skabe strømprodukter, der gør en forskel.

 

 

Strøm til indkøbspris
Alle elselskaber køber deres strøm på den nordiske el-børs Nord Pool, men som noget helt særligt sælger vi strømmen videre til dig til vores egen indkøbspris.

Hvad koster det?

Indkøbsprisen svinger alt efter, hvor meget el der bliver produceret og forbrugt.

Hvordan beregnes indkøbsprisen?
Det er med elpriser, som med alle mulige andre forbrugsgoder. Prisen svinger alt efter udbud og efterspørgsel, og priserne svinger altid en hel del over året. Læg dertil, at elprisen dagligt svinger lidt mellem Øst- og Vestdanmark, fordi de to landsdele får strøm fra hver sit område. Derfor regner vi hos Nødstrøm altid med en gennemsnitspris, der er en gennemsnitspris af indkøbspriserne for den seneste måned. På den måde viser vi den reelle pris på el og ikke et øjebliksbillede, som kan give et forkert indtryk af dine årlige udgifter.

Forsyningssikkerhed
Vi får ofte henvendelser fra folk om forsyningssikkerheden i forbindelse med et skifte af elselskab. De spørger, om de risikerer at miste strømmen i en periode, når de skifter. Men de kan være helt rolige.

I Danmark har vi forsyningspligt, så du risikerer aldrig at være uden strøm ved et skifte. Det betyder, at du altid er garanteret levering af strøm, uanset hvilket elselskab, du har. Det er dit lokale netselskab, der leverer strømmen, og du skal altså hverken have nye ledninger eller måler. Strømmen flyder altid, som den skal.