Spørgsmål og svar

Her på siden kan du finde svar på de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med, at Natur-Energi bliver til NRGi. 

Finder du ikke dit svar her, er du velkommen til at kontakte os på 70 27 77 80.

Hvad er sammenhængen mellem Natur-Energi og NRGi?

Natur-Energi er ejet af NRGi koncernen, og er derfor datterselskab i NRGi. 

Du kan læse mere om NRGi her.

Skal jeg foretage mig noget i overgangen til NRGi?

Du vil automatisk blive flyttet over til NRGi den 1. oktober 2023, og derfra fortsætter din elaftale med de ændringer, som er beskrevet i det brev eller den e-mail, som du har modtaget.

Ønsker du at vælge en anden NRGi elaftale end det, vi har valgt til dig, er du velkommen til at kontakte os på 70 27 77 80. Så hjælper vi dig videre.

Se NRGi elaftaler til private her og til erhverv her.

Fortsætter alt som tidligere hos NRGi?

Der vil være visse ændringer i din elaftale og vilkår fra den 1. oktober 2023, når du flytter til NRGi. Du får blandt andet et nyt elprodukt, og der kan være ændringer i eksempelvis gebyrer og måden, du bliver afregnet på. De konkrete ændringer for din aftale kan du læse mere om i det brev eller den e-mail, som du har modtaget.

Bliver mit elprodukt dyrere for mig hos NRGi?

I det brev eller den e-mail, du har modtaget fra os, kan du se et eksempel på, hvad prisændringen vil være, når du flytter til din nye NRGi elaftale. Ændringen vil variere alt efter dit elforbrug og priserne på elbørsen, som hele tiden svinger.

Hvordan bidrager jeg til den grønne omstilling som kunde hos NRGi?

Du bidrager til den grønne omstilling ved at købe grøn strøm. Der vil ikke komme grøn strøm ud af dine stikkontakter, men vi køber oprindelsesgarantier på dine vegne, der sikrer, at der produceres strøm fra danske vindmøller svarende til den mængde strøm, som du forbruger.

Herudover bliver du en del af en virksomhed, der blandt andet støtter grønne projekter gennem Værdipuljen.

Er gebyrerne de samme hos NRGi som hos Natur-Energi?

Langt de fleste gebyrer hos NRGi er de samme som du kender fra Natur-Energi.

Sker der ændringer i dine faste gebyrer, når du flytter, vil det fremgå af det brev eller den e-mail, du har modtaget.

Du kan se en samlet oversigt over gebyrer for privatkunder her og for erhvervskunder her.

Hvor ser jeg mine gamle regninger, når jeg er flyttet?

Du vil fortsat kunne se dine elregninger på Min Side efter den 1. oktober 2023. De vil være tilgængelige ind til  starten af 2024. Ønsker du at gemme dine elregninger, anbefaler vi derfor, at du henter disse fra Min Side.

Får jeg en Min Side på NRGi?

Ja, men navnet er Mit NRGi. Det bliver en opgradering sammenlignet med den, du kender. På Mit NRGi kan du se dine regninger, følge dit elforbrug, følge timeprisen på strøm og se dine kundefordele.

Vil du hellere have dit overblik på mobilen eller tablet, har NRGi også Mit NRGi app'en, hvor du også kan følge dit forbrug og se dine regninger og meget mere.

Hvordan får jeg adgang til Mit NRGi?

Når du bliver kunde hos NRGi den 1. oktober 2023, kan du tilgå Mit NRGi ved hjælp af din e-mail, hvis denne er registeret hos os.

Har du ikke registeret din e-mail, kan du kontakte os på 70 27 77 80 og få oplyst dit kundenummer og internetkode, som du skal bruge for at logge ind på Mit NRGi.