Elpriser er ikke bare elpriser

Hvad er elprisen?

Nogle af de tanker, man helt sikkert gør sig, når man overvejer at skifte el-leverandør, er selvfølgelig, om det overhovedet har nogen effekt på elprisen? I Danmark består langt størstedelen af elprisen af skatter og afgifter til staten. Op imod 70% for at være helt præcis. Dertil kommer den afgift, netselskaberne skal have for at transportere strømmen til dig. De indgår selvfølgelig også i den samlede elpris.

Faktisk udgør den rå elpris – strøm og abonnement – kun i omegnen af 13 pct. af den samlede regning.

Det er nemt at skifte elselskab

Det betyder ikke, at der ikke kan være penge at spare. Hos Natur-Energi er vi meget bevidste om at holde vores omkostninger nede, så vi også kan holde elprisen nede.

Så et skifte til Natur-Energi kan ses på din elpris, men mere vigtigt kan effekten aflæses i det aftryk på miljøet, dit energiforbrug sætter. Hos Natur-Energi kan du vælge mellem flere produkter. Fælles for dem alle er, at strømmen er certificeret vindmølleenergi – grøn strøm.

Vores stærke samarbejdspartnere

Vælger du et af de produkter, vi har udviklet sammen med vores partnere, gør du en ekstra indsats for din omverden. I de to produkter, vi har udviklet sammen WWF Verdensnaturfonden, er det inkluderet i din elpris, at du både er med til at bygge nye vedvarende energiformer og donere penge til WWF’s arbejde. Med Nødstrøm støtter du Folkekirkens Nødhjælp økonomisk via elprisen. Med produktet “Elskov”, som vi har udviklet i samarbejde med Verdens Skove, er du via din elpris med at støtte organisationens arbejde med, at stoppe fældningen af regnskoven.

Elpriser er altså ikke bare elpriser. Det er også en holdning. En holdning til, at elprisen skal være så overskuelig som mulig og samtidig en holdning til, at du via elprisen gør en forskel