Regnskoven har brug for din kærlighed

Regnskoven er alvorligt truet af ulovlig fældning og afbrænding. Faktisk forsvinder der hvert eneste sekund regnskov svarende til én fodboldbane. Det har store konsekvenser for skovens truede dyre- og planteliv.

Med produktet Elskov fra Natur-Energi og Verdens Skove bevarer du regnskoven i Honduras ved at hjælpe de fattige skovgrupper med at drive de honduranske regnskove omkring landsbyen Olanchito bæredygtigt og forsvarligt.

Elskov

Elskov er både 100% grøn strøm fra danske vindmøller til en fornuftig pris, samtidig med at du hver måned støtter miljøorganisationen Verdens Skove’s skovprojekter i Honduras, som hjælper lokalbefolkningen til at drive regnskoven bæredygtigt og forsvarligt.

  • 100% strøm fra danske vindmøller
  • El til vores indkøbspris (Prisen for sidste måned var: Vest for Storebælt: 39,97 øre/kWh / Øst for Storebælt: 40,21 øre/kWh)
  • Af de 39 kr. du betaler pr. mdr., går de 10 kr. til Verdens Skove
Abonnement
39,00
kr. pr. måned
Bestil Bestil

Få et tilbud

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet Skal indeholde 8 cifre
Påkrævet
{{ errorMsg }}

 

I tillæg opkræves et engros-gebyr på 1,13/1,38 øre/kWh til dækning af omkostninger og risiko overtaget fra netselskab ifm. indførelse af engros-model, hvorefter afregning for distribution og energiafgifter opkræves sammen med forbrug af el af Natur Energi.

 

 

 

Om Verdens skove 

Verdens Skove er en miljøorganisation, der arbejder for bæredygtig brug af verdens skove – både de danske og regnskovene. Det sker gennem konkret projektarbejde i lokalområderne og gennem politisk lobbyisme.

Verdens Skoves projekter udføres altid i tæt samarbejde med både indfødte folk, lokalbefolkning og andre miljøorganisationer. Organisationen arbejder bl.a. med bevarelse af regnskov, miljømærkning af træ (FSC), udviklingsprojekter og beskyttelse af dansk naturskov.

Verdens Skove blev stiftet i 1982 og er bedst kendt for regnskovs-kampagnen fra slutningen af 80’erne og begyndelsen af 90’erne.

Regnskoven forsvinder bid for bid