Få 500 kroner i medarbejderrabat på grøn strøm

 

Vi matcher markedets gennemsnitspris for tilsvarende traditionelle elprodukter i Danmark. Dvs. du får grøn strøm til sort pris. 

Vi køber grøn strøm til dig fra danske vindmøller. 

Derudover sørger vi for klimatiltag, som reducerer udledningen af CO2 svarende til den strøm, du forbruger.

DIN ARBEJDSPLADS HAR VALGT GRØN STRØM

Din arbejdsplads har valgt at bakke op om den grønne omstilling ved at vælge en klimavenlig elaftale hos Natur-Energi. Derfor har du også som medarbejder mulighed for at få en af Natur-Energis grønneste og billigste elaftaler, Prisgaranti.

STRØM AF DEN GRØNNESTE SLAGS

Grønne elaftaler er klassificeret med et eller to grønne blade. Elaftalen Prisgaranti er kategoriseret med to blade, hvilket betyder, at strømmen er produceret af vedvarende energikilder, da vi køber oprindelsesgarantier svarende til hele dit elforbrug. Derudover er der knyttet yderligere klimatiltag til produktet, hvor vi reducerer udledningen af CO2 og andre drivhusgasser i atmosfæren svarende til den strøm, du forbruger, havde den ikke været certificeret grøn.

Uanset hvilket produkt du vælger, får du ikke ren grøn strøm i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet i elnettet.

*) Betingelserne for medarbejderrabatten:
Denne medarbejderrabat er for dig, der er ansat i en virksomhed, som har valgt at købe grøn strøm fra Natur-Energi.
Vi kan kun give dig rabatten, hvis Natur-Energi ikke allerede leverer strøm på din adresse.
Du er bundet til aftalen i 5 måneder, hvorefter du frit kan opsige med en måneds varsel til udgangen af en måned.

Tilmeld dig her

Påkrævet Fejl i navn (skal rumme fornavn og efternavn)
Påkrævet
 • {{ item.addressAsString }}
Adressen kunne ikke findes. Brug evt. manuel indtastning
Påkrævet

CPR-nr.

Det er et lovkrav for elselskaber, at vi skal bruge dit CPR-nummer for at kunne levere strøm til dig. Vi krypterer CPR-nummeret, når du indtaster det her på siden, og videregiver det ikke til andre.

Påkrævet Ugyldig email
Påkrævet Skal indeholde 8 cifre
Fjern

Bestiller du elaftalen i forbindelse med en flytning?

Påkrævet
Påkrævet

PRISGARANTI

 Vælg en VARIABEL ELAFTALE

 • Grøn og variabel elaftale, der følger markedsprisen time for time. Du betaler vores indkøbspris samt et tillæg, der svarer til gennemsnittet på markedet.
 • 100% strøm fra danske vindmøller samt CO2-kompensation svarende til den mængde CO2, som produktionen af dit strømforbrug udleder, havde den ikke været certificeret grøn.
 • Det betaler du for:
  • Prisen for januar måned var: Vest for Storebælt: 1,22 kr./kWh - Øst for Storebælt: 1,10 kr./kWh (inkl. engrosgebyr på 1,56 øre/kWh)
  • Abonnement: 12,50 kr. pr. måned
  • Estimeret samlet pris ved forbrug på 4.000 kWh/år (inkl. indkøbspris, engrosgebyr, abonnement til os, transport og afgifter): Vest: 1,88 kr./kWh - Øst 1,76 kr./kWh.
   Vi opkræver betaling for transport og afgifter på vegne af dit netselskab og staten. Den samlede elpris er baseret på en kunde i Radius' netområde. Bor du i et andet netområde, kan den samlede elpris variere.

 

Samlet oversigt over gebyrer findes her, og Natur-Energis leveringsbetingelser findes her.

0
0
øre/kWh inkl. moms
Abonnement 12,50 kr. pr. måned

Det betyder bladene

Strømprodukter kategoriseret med ét blad betyder, at strømmen er produceret af vedvarende energikilder, da vi køber oprindelsesgarantier svarende til hele dit elforbrug.

Er elproduktet kategoriseret med to blade, betyder det, at strømmen er produceret af vedvarende energikilder, da vi køber oprindelsesgarantier svarende til hele dit elforbrug. Derudover er der knyttet yderligere klimatiltag til produktet, hvor vi reducerer udledningen af CO2 og andre drivhusgasser i atmosfæren svarende til CO2-udledningen ved produktionen af din strøm, havde den ikke været certificeret grøn.

Uanset hvilket produkt du vælger, får du ikke ren grøn strøm i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet i elnettet.

Læs mere her

Oven i priserne for vores produkter kommer skatter, afgifter og betaling til transport af strømmen. Det opkræver vi på vegne af dit netselskab og staten.

Betalingsservice

Påkrævet

Tilmeld betalingsservice

Det koster 8 kr. pr. regning at betale via Betalingsservice.
Betalingsgebyret skal dække vores omkostninger til Nets samt omkostninger til håndtering af din betaling.
Betalingen sker automatisk. Ønsker du at se din elregning, kan du finde den på Min Side.

Skal vi holde dig opdateret?

Påkrævet

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Jeg bekræfter, at jeg er blevet oplyst om Natur-Energi A/S´ behandling af mine personoplysninger.

Påkrævet

Godkendelse af leveringsbetingelser

Jeg accepterer de gældende leveringsbetingelser.

{{ state.message }}