soren
Der har været skiftedag hos Natur-Energi. Søren Hoelgaard Justesen, der stiftede selskabet i 2008, er stoppet som direktør. Han fortsætter som bestyrelsesformand i Energisk, der er moderselskab for Natur-Energi.

Ny direktør er Søren Sprogøe, der startede som finansdirektør i Natur-Energi januar 2015.

“Natur-Energi er en virksomhed på vej frem. Da man lagde fra land i 2008, var grøn strøm et fænomen for de få i storbyerne. Vi er kommet bredere ud, men vi vil gerne gøre bæredygtig energi attraktivt for alle. Det handler grundlæggende om, at danskerne kan have god samvittighed både over for miljøet og pengepungen, når de bruger strøm fra Natur-Energi,” siger Søren Sprogøe.

Som noget af det første skulle han som direktør præsentere regnskabet for 2015. Årets resultat blev et overskud på lige godt seks millioner kr. Fra starten har der været fokus på at opbygge en forretning, der er smidig, intelligent og billig i drift. Det gør, at Natur-Energi står godt rustet i kampen om kunderne.

“Ud over elmarkedet har vi ét væsentligt indsatsområde i år. Natur-Energi vil satse på at sælge gas. Tilgangen kommer til at tage udgangspunkt i et centralt element i vores grønne filosofi. For hver kunde investerer Natur-Energi 20 kr. om måneden i vedvarende energi. På den måde kan vores gaskunder bruge naturgas med grøn samvittighed,” siger Søren Sprogøe.

Læs mere:
Styrket Natur-Energi klar til kamp om nye el- og gaskunder