Hos Natur-Energi har vi længe gået og tænkt over, hvordan vi kan få endnu flere danskere til at bruge grøn strøm. Siden vi lagde fra land i 2008, er det at tænke grønt gået fra at være lidt af et storbyfænomen til at blive en fast del af hverdagen hos mange danskere. Men vi vil gerne endnu bredere ud.

Derfor har vi skudt året i gang med en kampagne. Måske har du allerede set vores reklame på TV2, stødt på den internettet eller set vores nye hjemmeside?

Budskabet er “Grøn strøm til sort pris”. Hvorfor nu det? Over de sidste par år har vi gennemført en række analyser og interviews blandt danskerne. Det, vi har lært er, at at rigtigt mange gerne vil være grønne og værne om miljøet men ikke kan eller vil betale ekstra for det.

Det har vi taget konsekvensen af. Hos Natur-Energi skal prisen for grøn strøm ikke være højere end for almindelig strøm. Derfor har vi indført en prisgaranti, hvor vi forpligter os til at matche Energitilsynets opgørelse over gennemsnitspriser for alle tilsvarende traditionelle elprodukter.